Ζαραβίνας: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον αποκλεισμό του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ.

Ζαραβίνας: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα»

Εκτός Κυπέλλου Ελλάδας έμεινε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού που αποκλείστηκε από την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» ύστερα την ήττα τους στο «Μ. Μερκούρη» έχασαν και στην έδρα των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι θα αγωνιστούν στον τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 26-18: Στον τελικό του Κυπέλλου οι «κιτρινόμαυροι» (highlights)

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: «Σίγουρα είναι μια δύσκολη στιγμή για τη ομάδα γιατί μετά από δυόμιση χρόνια χάνει τον πρώτο τίτλο της. Στο σημερινό παιχνίδι βελτιώσαμε κάποια πράγματα αλλά ήμασταν αναποτελεσματικοί και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Πλέον για μας είναι μονόδρομος, να δουλέψουμε σκληρά, να γίνουμε καλύτεροι και αγωνιζόμενοι πλήρεις στο υπόλοιπο της σεζόν, να διεκδικήσουμε το μεγάλο στόχο της σεζόν, το πρωτάθλημα».

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης από την πλευρά του τόνισε: «Είμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία. Η ομάδα έχασε τον έναν στόχο της χρονιάς. Σίγουρα επικρατεί προβληματισμός και απογοήτευση, αλλά όπως είπαμε και όλοι μαζί, μετά τη λήξη του αγώνα, από αύριο το πρωί θα τα δώσουμε όλα, ώστε να αναστρέψουμε την εικόνα και να φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».