Ολυμπιακός: Επιστροφή στο πρωτάθλημα κόντρα στον Δούκα

Τον Δούκα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» υποδέχεται ο Ολυμπιακός για τη Handball Premier.

Ολυμπιακός: Επιστροφή στο πρωτάθλημα κόντρα στον Δούκα

Στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος επιστρέφει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού που υποδέχεται το Σάββατο (25/1, 20:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τον Δούκα.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Handball Premier και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει του επαναληπτικού της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Ζαραβίνα αφορούν τη συμμετοχή του Δημήτρη Τζηρά η οποία θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κωνσταντίνος Tσιλιμπάρης δήλωσε για το παιχνίδι: «Είμαστε σε μια διαδικασία που προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια κακώς κείμενα στο παιχνίδι μας. Έχουμε μπροστά μας το ματς με το Δούκα όπου είναι απαραίτητο το θετικό αποτέλεσμα και μια διαφοροποίηση στην αγωνιστική μας εικόνα για πολλούς λόγους, αλλά πρώτα και κύρια για το ψυχολογικό κομμάτι. Ακολουθεί ο επαναληπτικός του Κυπέλλου την Τετάρτη και γνωρίζουμε ότι η αντιστροφή της κατάστασης περνάει πρώτα μέσα από το γήπεδο όπου πρέπει να βρούμε τον τρόπο και τις ψυχικές δυνάμεις για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Οπότε όλη η διαδικασία αυτή τη στιγμή στην ομάδα στρέφεται γύρω από τα αυτά τα δυο παιχνίδια και σε επίπεδο τακτικό και σε ψυχολογικό ώστε να συνεχίσουμε στη διεκδίκηση η του ενός από τους δυο τίτλους της χρονιάς και να επανέλθει μια κατάσταση ηρεμίας στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο αλλά έχουμε μάθει τα τελευταία δύο χρόνια να αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις και έχουμε καταφέρει να βρίσκουμε τις λύσεις. Για το ίδιο θα προσπαθήσουμε και αυτή τη φορά».