Ολυμπιακός: Κόντρα στην ΑΕΚ για το προβάδισμα πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (22/1, 20:30) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Κλειστό του Ρέντη. Ζαραβίνας: "Πρόκειται για πρόωρο τελικό"

Ολυμπιακός: Κόντρα στην ΑΕΚ για το προβάδισμα πρόκρισης

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ την Τετάρτη (22/1) στις 20:30 (ERTPLAY 2) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δυο ομάδων. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος στις προγραμματισμένος για την Τετάρτη (29/1) στην έδρα της ΑΕΚ.

Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Πρόκειται για ένα πρόωρο τελικό, τα δυο αυτά παιχνίδια. Δεν μας φτάνει ό,τι έχουμε πετύχει τα δυο τελευταία χρόνια. Είμαστε διψασμένοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά για να καταφέρουμε κάτι το οποίο θα είναι μοναδικό, το να κατακτήσουμε τρία Κύπελλα σερί.

Ξέρουμε ότι αυτό περνάει μέσα από πολλές δυσκολίες και από έναν ικανό αντίπαλο αλλά έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να το κάνουμε ξανά κάτι το οποίο θέλουμε πάρα πολύ. Ό,τι έχει πετύχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια το έχει πετύχει με τη βοήθεια του κόσμου. Το ίδιο θέλουμε και αύριο, να υποστηρίξει τα παιδιά σε όλη την προσπάθειά τους».