Χάντμπολ: Στην Έδεσσα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Η ομάδα χάντμπολ των «ερυθρόλευκων» ταξιδεύει για την Έδεσσα όπου και θα αντιμετωπίσει τον Αερωπό Έδεσσσας στο πλαίσιο των νοκ άουτ παιχνιδιών της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος το απόγευμα της Πέμπτης (19/12, 16:30).

Χάντμπολ: Στην Έδεσσα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Τον Αερωπό Έδεσσας εκτός έδρας, αντιμετωπίζει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή», στο νοκ άουτ παιχνίδι της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19/12), στις 16:30 και μοναδικός στόχος των Πειραιωτών και κατόχων του τίτλου, είναι η πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδας ολοκληρώνεται την Τετάρτη (18/12) το βράδυ και το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Γιώργο Ζαραβίνα, αφορά την απουσία του Αρτούρ Καρβάτσκι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossgp.gr τα εξής: «Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι ένας αγώνας νοκ άουτ που θα μας οδηγήσει στην τετράδα του Κυπέλλου. Ακόμα και αν είμαστε στεναχωρημένοι από το παιχνίδι του πρωταθλήματος, πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να ασχοληθούμε μόνο με το επόμενο παιχνίδι, το οποίο γίνεται σε μια δύσκολη, παραδοσιακά έδρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο για να φτάσουμε στη νίκη-πρόκριση».