Μάλλιος: «Ήταν μία μυθική εμφάνιση από όλη την ομάδα»

Οι Γιώργος Ζαραβίνας, Πέτρος Κανδύλας και Χάρης Μάλλιος, μίλησαν για την εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μέλσουνγκεν.

Μάλλιος: «Ήταν μία μυθική εμφάνιση από όλη την ομάδα»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr, μετά τη λήξη της αναμέτρησης τα εξής: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών, εκτός από ένα μικρό χρονικό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο όπου δώσαμε την ευκαιρία στη Γερμανική ομάδα να πάρει διαφορά. Ακολουθεί το δεύτερο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αντίστοιχο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο, έχοντας και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας».

Ο Πέτρος Κανδύλας από την πλευρά του ανέφερε: «Πραγματικά αξίζουν σε όλη την ομάδα συγχαρητήρια. Παλέψαμε μέχρι το τέλος απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του Γερμανικού πρωταθλήματος και τους κοιτάξαμε στα ίσα. Πρέπει να έχουμε και στο δεύτερο παιχνίδι την ίδια συγκέντρωση ώστε να παλέψουμε για την πρόκριση. Το έργο μας είναι δύσκολο αλλά θα τα δώσουμε όλα για εμάς και τους φιλάθλους μας, που περιμένουμε ότι θα γεμίσουν το γήπεδο».

Ο Χάρης Μάλλιος δήλωσε: «Νομίζω ότι ήταν μια μυθική εμφάνιση από όλη την ομάδα, δεν υστέρησε κανείς και είμαι περήφανος. Το είχα δηλώσει και όταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό, ότι αν μια ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη , είναι μόνο αυτός ο σύλλογος και αποδείχτηκε περίτρανα σήμερα. Ανυπομονούμε να γεμίσει το Ρέντη, την άλλη Κυριακή και να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε μια ανεπανάληπτη πρόκριση. Δεν εθελοτυφλούμε, η Μέλσουνγκεν είναι το φαβορί και είναι μια ομάδα γεμάτη αστέρες, αλλά αποδείξαμε σήμερα τη δυναμική της ομάδας μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και τους φιλάθλους μας που ήταν σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξαν».