ΑΕΚ: Διακοπή συμβολαίου στον Οζμουσούλ για τον χαιρετισμό του

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ τιμώρησε  τον Τούρκο τερματοφύλακα Γιουνούς Οζμουσούλ για τον στρατιωτικό χαιρετισμό στον αγώνα με την Εθνική του ομάδα με διακοπή συμβολαίου.

ΑΕΚ: Διακοπή συμβολαίου στον Οζμουσούλ για τον χαιρετισμό του

Ο Τούρκος τερματοφύλακας Γιουνούς Οζμουσούλ που κλήθηκε σε απολογία από την ΑΕΚ για τον στρατιωτικό χαιρετισμό του στον αγώνα της εθνικής του ομάδας, τιμωρήθηκε τελικά με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου από τους «κιτρινόμαυρους».

Original 21 στη διοίκηση της ΑΕΚ: «Να φύγει ο Οζμουσούλ»

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΑΕΚ για τον Ουζμουσούλ

«Η ΑΕΚ πιστή στα ιδανικά, τις αξίες και τα δημοκρατικά ιδεώδη που εκφράζει από την πρώτη μέρα της ιδρύσεώς της, έδωσε τη δυνατότητα στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ να απολογηθεί για το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού του Σωματείου.

Ο αθλητής απολογήθηκε και εξέφρασε την ειλικρινή του μεταμέλεια και τη συγγνώμη του προς τον κόσμο, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού, την απολογία του αθλητή, τις εισηγήσεις του Δ.Σ. και την απαξία της ενέργειάς του αθλητή, η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει ότι επιβάλει στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ την κύρωση της διακοπής συμβολαίου για τρεις μήνες και τον αποκλεισμό του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, καθώς επίσης και υψηλό χρηματικό πρόστιμο, το ποσό του οποίου θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες».