Ολυμπιακός: Φιλικό ξεμούδιασμα με τον Διομήδη

Σε φιλική αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος (31-31) με τον Διομήδη Άργους, σε ένα ματς προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε στο "Μελίνα Μερκούρη". 

Ολυμπιακός: Φιλικό ξεμούδιασμα με τον Διομήδη

Φιλικό τεστ κόντρα στον Διομήδη Άργους περιελάμβανε, η προετοιμασία της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π./Ομίλου Ξυνή, αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και έληξε ισόπαλη με σκορ 31-31.

Οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν μπει δυναμικά στην αγωνιστική χρονιά θέλουν να διατηρήσουν τον υψηλό αγωνιστικό ρυθμό τους και αγωνιζόμενοι χωρίς τους διεθνείς που απουσιάζουν για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, δίνοντας χρόνο συμμετοχή σε όλους τους αθλητές που είχε στη διάθεση του. Στο πρώτο μισό του αγώνα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 14-11 και με τις αλλαγές να συνεχίζονται ήρθε το τελικό 31-31. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επανέρχονται στις επίσημες υποχρεώσεις στις 2 Νοεμβρίου με τη μίνι προετοιμασία να συνεχίζεται με δυνατές προπονήσεις.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Έχουμε μια μεγάλη διακοπή στις επίσημες υποχρεώσεις μας, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε πράγματα, αλλά ταυτόχρονα ζητούμενο μας είναι και η διατήρηση του αγωνιστικού ρυθμού μας. Φιλικά όπως κόντρα στον Διομήδη, μας βοηθούν να διατηρήσουμε τον υψηλό ρυθμό και μας δίνουν τη δυνατότητα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες δοκιμάζοντας πράγματα».