Ζαραβίνας: «Αντιμετωπίσαμε με σεβασμό και σοβαρότητα το παιχνίδι»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από την ετοιμότητα των παικτών του στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Φίλιππου Βέροιας με 32-20.

Ζαραβίνας: «Αντιμετωπίσαμε με σεβασμό και σοβαρότητα το παιχνίδι»

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη Handball Premier καθώς πέρασε από την έδρα του Φίλιππου Βέροιας με 32-20. Με δηλώσεις του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Ζαραβίνας υποστήριξε πως οι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής εμφανίστηκαν έτοιμοι κάτι που τον ικανοποίησε ιδιαίτερα.

Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός 20-32: Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς για τους «ερυθρόλευκους»

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε με σεβασμό και σοβαρότητα το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί τόσο πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια. Η απόδοση και ο βαθμός ετοιμότητας τους μας ικανοποιεί πάρα πολύ και τώρα θα εκμεταλλευτούμε τη διακοπή ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να δουλέψουμε σε στοιχεία που θέλουμε να βελτιώσουμε».

Από την πλευρά του ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού, Νίκος Λιάπης είπε: «Μπήκαμε από την αρχή δυνατά στη αναμέτρηση και δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Φτάσαμε στη νίκη και συνεχίζουμε την αήττητη πορεία μας στο πρωτάθλημα. Τώρα ακολουθεί μια διακοπή στη οποία θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη».