Ολυμπιακός-Ανόρθωση 34-23: Δυνατό τεστ και άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού νίκησε την Ανόρθωση με 34-23 σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Ολυμπιακός-Ανόρθωση 34-23: Δυνατό τεστ και άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»

Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα του στη φετινή Handball Premier ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ανόρθωσης με 34-23 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο «Μ. Μερκούρη».

Ο Γιώργος Ζαραβίνας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και συστήματα απέναντι σε έναν αρκετά ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Από πλευράς «ερυθρόλευκων» δεν αγωνίστηκαν οι Γκόραν Μπογκούνοβιτς, Πάτρικ Λέμος, Γρηγόρης Σανίκης και Κώστας Τσιλιμπάρης. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Πειραιώτες είχαν το προβάδισμα με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει στο 17-12.

Στην επανάληψη η κυριαρχία των νταμπλούχων Ελλάδας συνεχίστηκε, με το σκορ να ολοκληρώνεται με διαφορά έντεκα γκολ. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Άγγελος Τσίλης με έξι τέρματα και ακολούθησαν οι Μούγιτς και Καρβάτσκιπου που σημείωσαν από πέντε γκολ.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη (24/9, 21:00) στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που θα γίνει και πάλι στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-3, 8-4, 11-7, 14-10, 17-12 (ημχ) 19-14, 22-16, 24-18, 26-22, 29-22, 34-23.

Ολυμπιακός: Σπίκιτς, Μπογκούνοβιτς, Τζηράς 3, Καραμπουρνιώτης 1, Μούγιτς 5, Μάλλιος, Τερλέτσκι, Κανδύλας 1, Μπάγιος 3, Δεληχρήστος 4, Τινκίρ 1, Λιάπης 4, Αραπακόπουλος 1, Μιχαηλίδης, Τσίλης 6, Καρβάτσκι 5.

Ανόρθωση: Οικονόμου, Σανίν, Μπογίνοβιτς 2, Πέντιτς 5, Πάβλοβιτς 2, Χ. Αργυρού 1, Ι. Αργυρού 8, Ευσταθιάδης, Σάββα, Γεωργίου, Φτερακίδης, Βόρκας, Τερασάντας, Λεοντίου 2, Χατζησάββα, Χρυσάνθου, Ιωάννου 3.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε μετά τον αγώνα τα εξής: «Ήταν ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο φιλικό για εμάς. Δώσαμε και πάλι χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά ώστε να είναι σε διαδικασία αγώνων και δοκιμάσαμε πράγματα τα οποία θέλουμε να βγάλουμε στη συνέχεια. Περιμένουμε και αύριο ένα δυνατό παιχνίδι που θα μας κρατήσει σε ρυθμό».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κανδύλας είπε: «Παιχνίδια σαν αυτό μας βοηθούν να είμαστε σε καλό ρυθμό. Η κυπριακή ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και μας βοηθάει να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Έχουμε αλλαγές φέτος στο ρόστερ και πρέπει να ενσωματωθούν σιγά σιγά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο καθώς έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς το Σάββατο με το Δούκα εκτός έδρας και στη συνέχεια τα δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια πρώτα στη Ρουμανία και μετά στο Ρέντη».