Έτοιμος για τον αγώνα με την Μπόρατς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Μπόρατς. 

Έτοιμος για τον αγώνα με την Μπόρατς ο Ολυμπιακός

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει το Σάββατο (31/8, 19:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Μπόρατς στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το EHF Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους, με τον Γιώργο Ζαραβίνα να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες.

Οι Πειραιώτες θέλουν να έχουν τη στήριξη του κόσμου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, με σκοπό να πραγματοποιήσουν το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στη Βοσνία το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας με δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί θέλουμε να κρατηθούμε όσο το δυνατό περισσότερo στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να έχουμε δυνατά παιχνίδια. Η πραγματικότητα λέει πως είναι πολύ νωρίς και για τις δυο ομάδες και σίγουρα δεν θα βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάστασή τους. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου ενόψει και του δεύτερου δύσκολου αγώνα που θα γίνει στη Βοσνία και ευελπιστούμε σε ένα καλό ξεκίνημα».