O Oλυμπιακός αποκτά δικό του γήπεδο χάντμπολ στο Ρέντη

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που ταλαιπωρούσε το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού λύθηκε, καθώς βρέθηκε χώρος ώστε να χτίσει το δικό τους «σπίτι», στο Ρέντη.

O Oλυμπιακός αποκτά δικό του γήπεδο χάντμπολ στο Ρέντη

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν, που μέχρι πέρυσι συστεγαζόντουσαν στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, μαζί με το τμήμα βόλεϊ θα αποκτήσουν τη δική τους έδρα.

Το νέο γήπεδο χάντμπολ θα δημιουργηθεί ακριβώς δίπλα στο βόλεϊ στη θέση του ανοιχτού χάντμπολ που υπάρχει σήμερα, δίπλα από τον Στίβο. Θα τοποθετηθεί μπαλόνι και θα έχει αποκλειστική χρήση μόνο το τμήμα της χειροσφαίρισης.

Ο Δήμος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 25 Ιουνίου έκανε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για την κατασκευή του γηπέδου. Με ψήφους 24 υπέρ 2 κατά και 4 "παρών" το αίτημα έγινε δεκτό.

Με αυτή την απόφαση οι «ερυθρόλευκοι» αποδεικνύουν ότι θέλουν να επενδύσουν στο χάντμπολ, ώστε να πρωταγωνιστούν για πολλά χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα το γήπεδο αυτό θα λύσει πολλά προβλήματα της περιοχής, αφού θα το χρησιμοποιούν τοπικοί σύλλογοι και θα αποσυμφορηθεί το γειτονικό "Μελίνα Μερκούρη"

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο «σπίτι» του Ολυμπιακού θα μπορούσε να γίνει το «κέντρο» του χάντμπολ στην Αττική, καθώς η Εθνική ομάδα δεν έχει γήπεδο στο Λεκανοπέδιο. Παράλληλα ο Πειραιάς έχει αναλάβει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων το 2021 και ένα νεόδμητο στάδιο θα φάνταζε την καλύτερη επιλογή!

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ