Ξεκίνησε προετοιμασία ο «νταμπλούχος» Ολυμπιακός

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. 

Ξεκίνησε προετοιμασία ο «νταμπλούχος» Ολυμπιακός

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού που πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ.Μερκούρη».

Ο Γιώργος Ζαραβίνας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παλιούς αλλά και τους νέους παίκτες της ομάδας, η οποία έχει ως πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

Βέβαια οι Πειραιώτες έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις καθώς στις 31 Αυγούστου θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Βοσνιακή Μπόρατς, στο πλαίσιο των προκριματικών του EHF Cup, και θέλουν να σημειώσουν μία διάκριση εκτός συνόρων.

Οι «νταμπλούχοι» Ελλάδας θα υποβληθούν στις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις πριν ξεκινήσουν με εντατικούς ρυθμούς τη φετινή τους προετοιμασία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας δήλωσε τα εξής: «Εύχομαι να γίνουμε λίγο καλύτεροι από την προηγούμενη χρονιά. Να υπάρχει υγεία σε όλο το τμήμα. Πρώτο ζητούμενο είναι να εντάξουμε τα καινούργια παιδιά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε. Όλοι γνωρίζουν ότι πάνω από όλους και απ’ όλα είναι η ομάδα και αυτό θα πρέπει να το διαφυλάξουμε ακόμα περισσότερο παλιοί και νέοι».