Πνίγηκε Ρωσίδα αθλήτρια του beach handball

Τραγωδία στην Πολωνία με τον θάνατο της 20χρονης Εκατερίνα Κορολεβα σε κολυμβητικό ατύχημα σε λίμνη, μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Πνίγηκε Ρωσίδα αθλήτρια του beach handball

Στο πένθος «βυθίστηκε» ο αθλητικός κόσμος στην είδηση του θανάτου της 20χρονης Εκατερίνα Κορολεβα. Η διεθνής Ρωσίδα αθλήτρια του beach handball έχασε τη ζωή της σε κολυμβητικό ατύχημα σε λίμνη, μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Πολωνία.

Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αναφέρει: «Είναι το θλιβερό καθήκον της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ να αναφέρει τον θάνατο μίας διεθνούς Ρωσίδας αθλήτριας χάντμπολ. Η 20χρονη έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής (7 Ιουλίου) μετά από ένα κολυμβητικό ατύχημα στο τέλος του EURO 2019 Beach Handball στο Στάρε Γιαμπλόνκι της Πολωνίας. Η παίκτρια ήταν μέλος της ρωσικής ομάδας γυναικών που τελείωσε ένατη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Εκ μέρους ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, ο Ole Jorstad, πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball EHF, μαζί με τη διοργάνωση του τουρνουά Beach Handsball EURO, εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους της παίκτριας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Διαβάστε ακόμη

Εντοπίστηκε στη λίμνη Κόμο το άψυχο σώμα της Ελβετίδας παίκτριας ποδοσφαίρου Ισμαΐλι