Το φύλλο αγώνα από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός: «Ρίψεις αντικειμένων και καπνογόνου»

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό διεκόπη λόγω επεισοδίων. Αυτά γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα.

Το φύλλο αγώνα από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός: «Ρίψεις αντικειμένων και καπνογόνου»

Σε ρίψεις αντικειμένων και ενός καπνογόνου αποδίδουν οι διαιτητές Τσάκωνας και Πατιός την ημίωρη διακοπή του τέταρτου τελικού της Α1 χάντμπολ ανδρών, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, χωρίς να αναφέρουν στο φύλλο αγώνος την εισβολή οπαδών του «Δικεφάλου» στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Κασσιμάτης». Πιο συγκεκριμένα, το φύλλο αγώνα αναφέρει:

«Κατά την διάρκεια του αγώνα έγιναν δύο διακοπές για πέταγμα νερού και φτυσιμάτων κατά αθλητή του Ολυμπιακού που αγωνιζόταν στην πλευρά των οπαδών της ΑΕΚ (σ.σ. Τζηράς). Ακολούθησαν συστάσεις από τα μεγάφωνα από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στο 52:47, ενώ η ομάδα του Ολυμπιακού είχε πάρει ταιμ άουτ πετάχτηκαν αντικείμενα (μπουκάλια νερού, κουτάκια μπύρας) προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς και έγινε ρίψη καπνογόνου από τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Ο αγώνας διεκόπη προσωρινά και συνεχίστηκε μετά από 25 λεπτά με την σύμφωνη γνώμη της Αστυνομίας και ενώ το γήπεδο είχε εκκενωθεί από τους φιλάθλους. Ο αγώνας τελείωσε χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα».

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 21-28: Φωτογραφίες και βίντεο από τη «ζούγκλα» του ΟΑΚΑ (vid-pics)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 21-28: Πρωταθλητής μετά από εισβολή οπαδών και εκκένωση γηπέδου

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Αποχώρησε ο Ολυμπιακός από το ΟΑΚΑ, από τον 4ο τελικό, λόγω εισβολής οπαδών!