Tελικοί χάντμπολ: Για το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα (17:30 ) στο «Μ. Μερκούρη» την ΑΕΚ με στόχο να κάνει το 2-1 στους τελικούς της Handball Premier. 

Tελικοί χάντμπολ: Για το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ  ο Ολυμπιακός

Στο «Μ. Μερκούρη» μεταφέρεται σήμερα (17:30) η σειρά των τελικών της Handball Premier ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Οι Πρωταθλητές φιλοξενούν τους «κιτρινόμαυρους» με μοναδικό στόχο να ντουμπλάρουν τις νίκες τους και να προηγηθούν εκ νέου στη σειρά κάνοντας το 2-1.

Ο 4ος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (28/5) στο ΟΑΚΑ. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη.

Να σημειωθεί, ότι στη σημερινή αναμέτρηση με την «Ένωση», ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου, για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Θυμίζουμε, ότι η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι: Νίκος Κρητικός, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.