Στη Δράμα για το 2-0 ο Ολυμπιακός!

Την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Handball Premier θέλουν να «σφραγίσουν» τη Μ. Τετάρτη (24/4, 17.00) οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Ζαραβίνα.

Στη Δράμα για το 2-0 ο Ολυμπιακός!

Με προορισμό τη Δράμα αναχώρησε το μεσημέρι της Μ. Τρίτης (23/4) η αποστολή της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, ενόψει του δεύτερου προημιτελικού των πλέι οφ που θα διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη (24/4) στις 17:00.

Οι πρωταθλητές προηγούνται με 1-0 στη σειρά και θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες για να σφραγίσουν την πρόκριση στους ημιτελικούς. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του με εξαίρεση τον Τερλέσκι που ταλαιπωρείται από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα,Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι αφού η Δράμα πάντα παρουσιάζεται καλύτερη στην έδρα της με όποιον και να παίζει. Εμείς θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση και τελειώσουμε τη σειρά στο 2-0 την Τετάρτη».