Handball Premier: Στα προημιτελικά με Δράμα ο Ολυμπιακός!

Στη μάχη των πλέι οφ ρίχνονται οι Πειραιώτες, υποδεχόμενοι την ομάδα της Δράμας την Κυριακή (21/4, 15.00) στο «Μελίνα Μερκούρη» για την προημιτελική φάση της Handball Premier.

Handball Premier: Στα προημιτελικά με Δράμα ο Ολυμπιακός!

Έτοιμη για την διαδικασία των προημιτελικών των πλέι οφ είναι η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία φιλοξενεί την Κυριακή (21/4) στις 15:00 στο «Μελίνα Μερκούρη» τη Δράμα.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη από τις δυο νίκες που απαιτούνται για την πρόκριση στους ημιτελικούς, ενώ ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στη Δράμα (εάν χρειαστεί τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Ρέντη την Τρίτη 30 Απριλίου). Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν: Νίκος Κρητικός, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Δημήτρης Τζηράς, Πάτρικ Λέμος, Λουίς Φελίπε Ρέινα, Πέτρος Κανδύλας, Γρηγόρης Σανίκης, Μάρκο Τερλέσκι, Πέταρ Μπούμπαλο, Νικόλας Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Αντώνης Χάλαρης, Άγγελος Τσίλης, Αντώνης Κόντης, Tζούρο Μούγιτς.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Ισπανός δεξιός ίντερ Λουίς Φελίπε Ρέινα τόνισε για το ματς:

«Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη των πλέι οφ. Επί της ουσίας μπαίνουμε στο πιο καθοριστικό σημείο της σεζόν, θέλουμε να φτάσουμε στους τελικούς για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επίτευξη του νταμπλ. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την ποιότητά μας».