Ζαραβίνας: «Θεωρώ πως θα κατακτήσουμε την πρώτη θέση»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού για το σπουδαίο διπλό των Πειραιωτών στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ.

Ζαραβίνας: «Θεωρώ πως θα κατακτήσουμε την πρώτη θέση»

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με 24-19 για την 20ή αγωνιστική της HandBall Premier.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και με την νίκη που κατέκτησαν συνέχισαν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε πως η ομάδα του θα μπορέσει να βγει πρώτη ενώ πρέπει όλοι να είναι συγκεντρωμένοι ενόψει του μεγάλου τελικού για το Κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του: «Μοιάζει εύκολη η τελική επικράτηση αλλά δεν είναι. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πλέον θεωρώ ότι θα κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Ξεχνάμε προς το παρών το σημερινό παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που ακολουθεί αφού κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς».

Από την πλευρά του ο Άγγελος Τσίλης υποστήριξε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό μέχρι αυτή τη βδομάδα αφού ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Με τη νίκη αυτή κλειδώσαμε ουσιαστικά την πρώτη θέση, αυτό θέλαμε και για αυτό είχαμε προετοιμαστεί. Αγωνιστήκαμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πλέον έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο».