Ζαραβίνας: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η διαφορά των γκολ»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας στάθηκε στην ευστοχία των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΟΚ. 

Ζαραβίνας: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η διαφορά των γκολ»

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ στο Κλειστό του Ρέντη με 32-24 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει η διαφορά των γκολ ενώ στάθηκε στην ευστοχία των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά στο επιθετικό κομμάτι. Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε την άμυνα του ΠΑΟΚ. Η πραγματικότητα είναι ότι είχαμε πολλούς εύστοχους παίκτες στην περιφέρεια. Στην άμυνά μας είχαμε κάποια προβλήματα και ήταν δύσκολο να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ με 16 γκολ όπως έγινε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Επειδή γνωρίζουμε από τέτοια παιχνίδια δεν με ενδιαφέρει καθόλου η διαφορά των γκολ. Θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη και θα διεκδικήσουμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης υποστήριξε: «Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας σε γενικές γραμμές ήταν περισσότερο από ικανοποιητική. Πάλι ωστόσο κάναμε κάποια λάθη, ατομικά τα οποία στην προπόνηση προσπαθούμε να τα περιορίσουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μας επέτρεψε να πάρουμε μια διαφορά ακόμα πιο ξεκάθαρη για τον επαναληπτικό, όσο και αν ακούγεται υπερβολικό, νομίζω ότι τα 8 γκολ είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε από το σημερινό παιχνίδι. Μεσολαβεί το παιχνίδι με την ομάδα της Έδεσσας και αφού πάρουμε τη νίκη, θα καταστρώσουμε το πλάνο μας για τον επαναληπτικό όπου ξεκάθαρα θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για το διπλό, γιατί είναι και μια πρόβα για το παιχνίδι του πρωταθλήματος, εκτός από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου».