Χάντμπολ: Διπλή ενίσχυση για την ΑΕΚ
Την απόκτηση του Ριμπέ και του Πεϊσότο ανακοίνωσε η ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση στο τμήμα χάντμπολ και μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Γιάννη Αντωνιάδη, προχώρησε στην απόκτηση του Γάλλου τερματοφύλακα, Ζερόμ Ριμπέ και του Βραζιλιάνου πίβοτ, Γκιγιέρμε Πεϊσότο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ζερόμ Ριμπέ:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ζερόμ Ριμπέ. Ο 26χρονος Γάλλος τερματοφύλακας θα ενισχύσει το τμήμα του Χάντμπολ Ανδρών του Συλλόγου μας.
Ο Ζερόμ έχει ύψος 1,85 μ. και αγωνιζόταν από το 2024 μέχρι πρότινος στον Δούκα. Επίσης, αγωνιζόταν επί χρόνια στην PAUC, μία παραδοσιακή δύναμη του γαλλικού χάντμπολ.
Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω πλέον στην ΑΕΚ, έναν κορυφαίο σύλλογο του ελληνικού χάντμπολ με σπουδαίο όνομα και στην Ευρώπη. Θα δώσω κι εγώ τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί από τη διοίκηση. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη”.
Ζερόμ, καλώς ήρθες στην οικογένειά μας!».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της μεταγραφής του Γκιγιέρμε Πεϊσότο:
«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Γκιγιέρμε Πεϊσότο. Ο 25χρονος (10/07/2000) διεθνής Βραζιλιάνος πίβοτ, ύψους 1.93μ., υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ.
Ο Γκιγιέρμε Πεϊσότο έχει αγωνιστεί στις κορυφαίες ομάδες του βραζιλιάνικου Πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, έχει φορέσει τις φανέλες των EC Pinheiros, Herkules Handebol, Corinthians, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα της Handebol Tabuate.
Είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εκπροσωπώ ένα τεράστιο κλαμπ, με τόσο σπουδαία παράδοση και ιστορία. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μία καταπληκτική σεζόν, με όλους τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του κλαμπ, Αλέξη Αλεξίου και τον γενικό αρχηγό, Ηλία Χατσίκα, για τον τρόπο που με προσέγγισαν και την όλη στάση τους. Ανταποκρίθηκα αμέσως στο κάλεσμά τους, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά που είμαστε στην Εθνική της χώρας μας. Είναι μια επιλογή που θα μας γεμίσει… συνοχή και θα μας βοηθήσει πολύ στο γήπεδο”.
Γκιγιέρμε, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».