Ολυμπιακός: Ώρα πρόκρισης για τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης την Άλμπατρο Σιρακούζα, στο πλαίσιο της φάσης των «64» του EHF European Cup.

Ολυμπιακός: Ώρα πρόκρισης για τους ερυθρόλευκους

Το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι συνεχίζει, την Δευτέρα (13/10), η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Στις 19:30 (MEGA News), οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Αλμπατρο Σιρακούζα στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για τη ρεβάνς της φάσης των «64» του EHF European Cup, με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Υπενθυμίζεται, ότι το Σάββατο (11/10), ως τυπικά φιλοξενούμενος στην Ηλιούπολη, ο Θρύλος νίκησε με +6 (28-34) την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος, για το πρώτο ματς των «64» της διοργάνωσης.

Εισιτήρια: Ticketmaster (πατήστε ΕΔΩ).

«Μαζί με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Οι δηλώσεις του Ρικάρντο Τριλίνι:

«Η Αλμπατρο Σιρακούζα είναι μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Παίζουν χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν και για αυτό, μπορούν να αποδώσουν καλύτερα. Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει και την Δευτέρα, για να μας υποστηρίξουν και να ενισχύσουν την ομάδα μας. Νομίζω, ότι θα παίξουμε καλύτερα από χθες, παρόλο που είμαι ευχαριστημένος με το τρέχον προβάδισμα».

Όσα ανέφερε ο Πέτρος Κανδύλας:

«Αύριο, αντιμετωπίζουμε ξανά την ιταλική ομάδα, για το δεύτερο παιχνίδι. Ο πρώτος αγώνας μας δίνει ένα προβάδισμα έξι γκολ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό, γιατί πρόκειται για μια καλή ομάδα, που έχει ποιότητα. Με οδηγό την πολύ καλή μας άμυνα, θέλουμε να σφραγίσουμε τη δεύτερη νίκη και να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας για χθες, γιατί πραγματικά μας στήριξε στην ευρωπαϊκή μας πρεμιέρα. Μαζί και αύριο, για την πρόκριση».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110