Ολυμπιακός: Για το 2-0 με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης με στόχο να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α1 χάντμπολ ανδρών.

Ολυμπιακός: Για το 2-0 με την ΑΕΚ

Στο κλειστό της Ηλιούπολης μεταφέρεται την Παρασκευή (6/6, 19:00 - Mega Play) η σειρά των τελικών της Α1 χάντμπολ των ανδρών, καθώς τότε διεξάγεται η δεύτερη αναμέτρηση του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή με την ΑΕΚ. Οι -κάτοχοι του τίτλου- «ερυθρόλευκοι» παρατάσσονται στον δεύτερο τελικό με την ψυχολογία στα... ύψη, μετά το "break" που έκαναν στο πρώτο ματς, όταν επικράτησαν στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ με 25-23, με αποτέλεσμα να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά.

Πλέον η ομάδα του Ρικάρντο Τριλίνι έχει εντός έδρας την ευκαιρία να «ζευγαρώσει» τις επιτυχίες της στους τελικούς, εξέλιξη που θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και την υπεράσπιση του «στέμματός» του στη Handball Premier. Από την πλευρά της, η ΑΕΚ, η οποία γνώρισε την περασμένη Δευτέρα (2/6) την πρώτη εφετινή ήττα της στις εγχώριες διοργανώσεις, καλείται να... ανασυνταχθεί, να παρουσιαστεί καλύτερη από το πρώτο παιχνίδι και να «κυνηγήσει» με όλες τις δυνάμεις της την ισοφάριση, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί «με την πλάτη στον τοίχο» και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να «γυρίσει» την "best of five" σειρά από το 0-2.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110