Με Νηρέα ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ την ομάδα του Αμαρουσίου με για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Με Νηρέα ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά

Με τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού. Ο κάτοχος του τίτλου μετά την άνετη πρόκριση επί του ΓΑΣ Κιλκίς, αντιμετωπίζει τον Νηρέα Αμαρουσίου, την Πέμπτη (20/12), στις 19:15 σε νοκ άουτ παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας σε περίπτωση πρόκρισης στον ημιτελικό θα παίξουν με το νικητή του ζευγαριού Πυλαία-ΠΑΟΚ. Το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί εντός έδρας (23/01) και ο επαναληπτικός εκτός έδρας (30/01). Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Νίκος Λιάπης, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε ένα βήμα πριν τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας αλλά δεν παύει να είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η νίκη θα μας δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια».