Με τον κόσμο του για τη νίκη κόντρα στη Νέξε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός- «Όμιλος Ξυνή» υποδέχεται την Νέξε, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του EHF Cup και θέλει, έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στο πλευρό του, να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Με τον κόσμο του για τη νίκη κόντρα στη Νέξε ο Ολυμπιακός

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας, αντιμετωπίζουν την Κυριακή (18/11), στις 15:45, την Κροατική ομάδα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», σε ένα σημαντικό αγώνα, απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρώσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο το μεσημέρι, με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Γιώργο Ζαραβίνα, να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκου Λιάπη, ενώ η συμμετοχή του Γρηγόρη Σανίκη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 9 HD.

*Στην αναμέτρηση με την Νέξε ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Την αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» αποτελούν οι:Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι.