Έτοιμος για τη Νέξε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κροατική Νέξε, την Κυριακή (18/11) στις 15:45 για τον πρώτο αγώνα στη φάση των 32 του EHF Cup.

Έτοιμος για τη Νέξε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κροατική Νέξε, αύριο (18/11) στις 15:45 στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» για το πρώτο ματς στη φάση των 32 του EHF Cup.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ζαβαρίνα που μίλησε στο olympiacossffp: «Έχουμε την ευκαιρία ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πρόκειται για τη δεύτερη ομάδα της Κροατίας και αυτό από μόνο του σημαίνει πάρα πολλά. Έχουμε στόχο να φανούμε όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικοί και μέσα από αυτό τον αγώνα να επανέλθουν κάποια παιδιά που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς τις τελευταίες εβδομάδες. Έχουμε χρέος απέναντι στον κόσμο μας που μας στηρίζει συνέχεια να του δώσουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι.

Στο παιχνίδι με την Νέξε ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 9.