Ολυμπιακός: Επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για τη διεκδίκηση της Handball Premier.

Ολυμπιακός: Επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει, την Τετάρτη (29/5) στις 17:00, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Μετά τον ιστορικό τελικό του EHF European Cup με την Βάλουρ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και την απώλεια του ευρωπαϊκού τροπαίου στη διαδικασία των πέναλτι (31-27, 4-5), ο Θρύλος επιστρέφει στα πλέι οφ της Handball Premier, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Δράμα, για τον δεύτερο ημιτελικό, με στόχο το 2-0 και την πρόκριση στην τελική φάση.

Ενόψει του αγώνα ο Μπάμπης Δομπρής δήλωσε: «Αύριο, αντιμετωπίζουμε την Δράμα για τον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από μια σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του EHF European Cup, η οποία όμως, δυστυχώς, στις λεπτομέρειες, δεν μας επέτρεψε να σηκώσουμε τον τίτλο.

Εμείς θέλουμε, με την επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις, να δείξουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα που στο γήπεδο της έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατή, να κάνουμε το 2-0 στη σειρά, που θα μας επιτρέψει να έχουμε κάποιες μέρες ξεκούρασης και ανασύνταξης, πριν από τους τελικούς του πρωταθλήματος, με μόνο στόχο να φέρουμε ξανά τον τίτλο στον Πειραιά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, που και το Σάββατο ήταν συγκλονιστικός στο ΣΕΦ».