Τζηράς: «Είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου»

Το σύνθημα για την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, έδωσε ο Δημήτρης Τζηράς.

Τζηράς: «Είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου»

Ο Δημήτρης Τζηράς του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Ενόψει του δεύτερου τελικού με την Βαλούρ στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας», το Σάββατο (25/5, 20.00), είπε:

«Είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου. Αν και μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην Ισλανδία, η διαφορά των τεσσάρων γκολ είναι εφικτός στόχος στη ρεβάνς του ΣΕΦ. Μελετάμε τα λάθη μας και πιστεύω, θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι.

Ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να έχουμε την έξτρα ώθηση που χρειάζεται, για να κάνουμε την ανατροπή. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς και η σημαντικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού. Πριν από τον τελικό με τη Βαλούρ, έχουμε ημιτελικό πρωταθλήματος με τη Δράμα, μια ομάδα επικίνδυνη, με την οποία πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα για να κάνουμε το 1-0».