Ζαραβίνας: «Στην επίθεση δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Ζαραβίνα, αλλά και του Κώστα Τσιλιμπάρη, για την ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ. 

Ζαραβίνας: «Στην επίθεση δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr : "Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, εδώ και δυο εβδομάδες αρκετοί αθλητές μου αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, και στην πορεία της αναμέτρησης προέκυψαν κι άλλα. Πιστεύω ότι κατά την διάρκεια του ματς είχαμε κάποιες ευκαιρίες να το τελειώσουμε και να βγάλουμε την ΑΕΚ εκτός διεκδίκησης.

Στην επίθεση δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τον ρυθμό μας σε αυτόν τον τομέα. Στην άμυνα τα πήγαμε πολύ καλύτερα και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Δεχθήκαμε κάποια τέρματα στο τελείωμα των επιθέσεων, σε παθητικό παιχνίδι. Ενόψει και της δύσκολης αναμέτρησης που έχουμε την Κυριακή, πρέπει να δούμε την κατάσταση των τραυματιών και το πως θα μπορέσουν να επανέλθουν, θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να επικεντρωθούμε στον αγώνα με την Νέξε."

O Κώστας Τσιλιμπάρης δήλωσε στο olympiacossfp.gr : "Σήμερα είχαμε την ατυχία να στερηθούμε τις υπηρεσίες του Γρηγόρη Σανίκη, σχεδόν από το ξεκίνημα του αγώνα. Ενώ 2-3 παίκτες ακόμα, λόγο τραυματισμών, δεν μπορούσαν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους μέσα στο ματς, ή δεν μπορούσαν να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Κατα την διάρκεια της αναμέτρησης αυτό μας κόστισε. Κάναμε πάρα πολλά λάθη, παρόλα αυτά όμως κρατούσαμε την νίκη στα χέρια μας. Ο αγώνας αυτός τελείωσε και τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στους επόμενους σημαντικούς αγώνες που έρχονται."