Live Streaming: Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για την 7η αγωνιστική της Handball Premier. Δείτε σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων», η οποία ξεκινάει στις 20:00.

Live Streaming: Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Με μοναδικό στόχο την 7η νίκη σε ισάριθμα ματς που θα τον καταστήσει μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Το ντέρμπι κορυφής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (13/11) στις 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Οι Πειραιώτες θέλουν να διευρύνουν το απόλυτα νικηφόρο σερί τους και να μείνουν μόνοι πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα της Handball Premier, λίγες ημέρες πριν από την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με τη Κροατική Νεξέ στο Ρέντη.

Την αποστολή του Ολυμπιακού ΣΦΠ-«Ομίλου Ξυνή» αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την αναμέτρηση σε Live Streaming.