Έτοιμος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ για την έβδομη αγωνιστική της HandBall Premier.

Έτοιμος για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Με ντέρμπι θα διεξαχθεί η έβδομη αγωνιστική της HandBall Premier καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ(13/11,20:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη ''Μ.Μερκούρη''.

Οι Πειραιώτες θέλουν την νίκη που θα τους δώσει την ευκαιρία να μείνουν πρώτοι στην βαθμολογία διευρύνοντας και άλλο το νικηφόρο σερί τους. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» με τον Γιώργο Ζαραβίνα να δηλώνει: «Όλοι οι παίκτες καταλαβαίνουν την αξία και τη σημασία του παιχνιδιού. Έχουμε αρκετά προβλήματα στη διαδικασία της προπόνησης αλλά όλα αυτά τα ξεπερνάμε και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε όπως αρμόζει, στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην έδρα μας. Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας. Έχει φανεί και στα προηγούμενα παιχνίδια πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι που θα βρεθούμε για πρώτη φορά φέτος αντιμέτωποι με την ΑΕΚ, η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Έχουμε προετοιμάσει πολύ καλά αυτό το παιχνίδι γιατί θεωρούμε ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Περιμένουμε ότι θα γίνει ένα καλό ματς με πολύ αυξημένη ένταση αφού και οι δυο θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ελπίζουμε ο κόσμος να μας στηρίξει γιατί θα χρειαστούμε τη βοήθειά του προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας. Με αυτό το ματς ξεκινάει μια σειρά πολύ δυνατών και κρίσιμων αγώνων και ελπίζουμε τα αποτελέσματα τον επόμενο μήνα να μας δικαιώσουν για τη δουλειά που έχουμε κάνει».

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Κόντης.