Ζαραβίνας: «Η Εθνική ανδρών έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής χάντμπολ των Ανδρών, Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ολλανδία.

Ζαραβίνας: «Η Εθνική ανδρών έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων»

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για όσα περιμένει από την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Αν εξαιρέσουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, θεωρώ ότι τα παιδιά βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια είναι υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων».

«Η Ολλανδία είναι ανταγωνιστική με τις μεγαλύτερες δυνάμεις του αθλήματος, θεωρείται μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο στο αμυντικό και επιθετικό τραζίσιον. Θα πρέπει οπωσδήποτε -αν θέλουμε να έχουμε τύχη- να δεχθούμε όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ στον άμεσο και έμμεσο αιφνιδιασμό και να ελαχιστοποιήσουμε τα δικά μας τεχνικά λάθη».

«Παρόλα αυτά εμείς έχουμε δείξει καλό πρόσωπο στην έδρα μας αντιμετωπίζοντας μεγαθήρια. Οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε πολύ καλά, δεν υπάρχουν μυστικά. Η Εθνική Ανδρών έχει κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη του κόσμου, ότι έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια είναι με τη βοήθεια του κόσμου, ειδικά στη Χαλκίδα. Θεωρώ ότι θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο με παλμό που θα στηρίξει και θα δώσει ώθηση στην Εθνική μας ομάδα»