Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Ξεκίνησε την προετοιμασία η Εθνική

Την προετοιμασία της ενόψει του μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025 απέναντι στην Ολλανδία, ξεκίνησε η Εθνική Ανδρών.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Ξεκίνησε την προετοιμασία η Εθνική

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των Ανδρών ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025 απέναντι στην Ολλανδία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συνεχίσει έως την Παρασκευή τις προπονήσεις στο γήπεδο χάντμπολ του ΣΕΦ και το Σάββατο το πρωί θα αναχωρήσει για την Κοζάνη, ώστε να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία την Τετάρτη 8 Μαΐου (17:15) στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης και την Κυριακή 12 Μαΐου (17:00) στο Αϊντχόβεν.

Δεν κλήθηκε λόγω τραυματισμού ο Γιώργος Ελευθεριάδης (ΠΑΟΚ), ενώ απόντες από την πρώτη προπόνηση ήταν ο Γιάννης Καλόμοιρος που ταλαιπωρείτε από ίωση και ο Πάνος Παπαντωνόπουλος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και για αυτό το λόγο θα κληθεί και ο Παναγιώτης Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα).

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας για αυτά τα πολύ σπουδαία παιχνίδια με την Ολλανδία, τα οποία είναι κομβικής σημασίας, αφού έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και θέλουμε την πρόκριση, γνωρίζοντας φυσικά το βαθμό δυσκολίας. Θα κοιτάξουμε βήμα βήμα αυτή την πολύ δύσκολη σειρά αγώνων με πρώτο ματς στην έδρα μας το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Σε αυτούς τους αγώνες πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, έχοντας ως παρακαταθήκη την εμπειρία από τη συμμετοχή μας στο ΕURO και διορθώνοντας τα λάθη που κάναμε εκεί», σχολίασε στην ΟΧΕ ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών Χάρης Μάλλιος.