O ασταμάτητος Ολυμπιακός πέρασε και από το Άργος

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 25-21 τον Διομήδη Άργους, έκανε το «6 στα 6» στο πρωτάθλημα και περιμένει πλέον την ΑΕΚ.

O ασταμάτητος Ολυμπιακός πέρασε και από το Άργος

Την απόλυτα νικηφόρα πορεία του στη Handball Premier διεύρυνε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-«Όμιλος Ξυνή», ο οποίος επικράτησε με 25-21 του Διομήδη Άργους στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την 6η νίκη σε ισάριθμα ματς και περιμένουν την ΑΕΚ την Τρίτη (13/11) στις 20:00 στο Ρέντη στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν. Από κει και πέρα στο κλειστό της Νέα Κίου, ο Θρύλος είχε τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών του που έδωσαν δυναμικό παρών και ώθησαν την ομάδα στη νίκη.

Σε θέση οδηγού από την αρχή!

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, ο Ολυμπιακός έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση διατηρώντας τον έλεγχο και το προβάδισμα από την αρχή έως το φινάλε. Με δυο προσωπικά γκολ του Πάτρικ Λέμος οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο δίλεπτο και με τον ίδιο παίκτη διεύρυναν το προβάδισμά τους στο +4 (1-5) μέχρι το 8ο λεπτό.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο (13:24) οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 6-7 αλλά με τρία διαδοχικά τέρματα των Λέμος, Σανίκη και Τζηρά ο Θρύλος επανέφερε τη διαφορά στα τέσσερα γκολ φτάνοντας στο 6-10 στο 22ο λεπτό. Στο 23:45 ο Διομήδης μείωσε εκ νέου σε 8-10 αλλά οι Τζηράς και Κρητικός σημείωσαν το 8-11 και 8-12 αντίστοιχα, τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στα λεπτά που ακολούθησαν σημειώθηκε το 10-13 με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Διαχειρίστηκε το προβάδισμα και πήρε τη νίκη!

Στην έναρξη του β’ ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο ελάχιστο τη διαφορά (12-13), αλλά ο Θρύλος βρήκε σκορ από τους Χιμένεθ, Τζηρά, Σανίκη και Λέμος και έφτασε στο 14-18 στο 45:15. Οι Πειραιώτες διατήρησαν τον απόλυτο έλεγχο με τον Κανδύλα να σημειώνει το 16-22, 8 περίπου λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Στα λεπτά που απέμεναν ο Θρύλος διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα και έφτασε στο τελικό 25-21, πανηγυρίζοντας την 6η διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα.