Πασσιάς: «Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο»

Ο Νίκος Πασσιάς σχολίασε την νίκη της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού επί του Δούκα.

Πασσιάς: «Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο»

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, την Τετάρτη (10/4) το βράδυ. Ο Θρύλος επικράτησε με 41-31 του ΑΣΕ Δούκα στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, σε εξ' αναβολής ματς για την 21η αγωνιστική της Handball Premier.

Κόντρα στον Δούκα, οι «ερυθρόλευκοι», που «έχασαν» τον Κοτανίδη με τραυματισμό (41:13), πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, προηγήθηκαν με 19-14 στο πρώτο ημίχρονο και 24-18 στο ξεκίνημα του δεύτερου, φτάνοντας σε μία ακόμη νίκη.

Το Σάββατο (13/4, 18:00), η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για την 22η και τελευταία «στροφή» στην κανονική περίοδο της Handball Premier.

Με αφορμή τη νίκη επί του Δούκα ο Νίκος Πασσιάς δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Αμυντικά, ήμασταν λίγο χαλαροί. Έχουμε μια σειρά αγώνων Τετάρτη-Σάββατο. Το Σάββατο, πάμε στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο, θα πάμε εκεί, φυσικά, για τη νίκη. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά ματς με την Φερεντσβάρος, που πρώτος μας στόχος είναι να τα πάμε καλά, να είμαστε κοντά στο σκορ και να τα δώσουμε όλα, όπως πάντα, σε κάθε ματς, όλοι μαζί ενωμένοι. Έχουμε δει κάποια παιχνίδια και κάποια πράγματα από τη Φερεντσβάρος, είναι πολύ καλή ομάδα, ποιοτική. Θα παλέψουμε για την πρόκριση».