Χάντμπολ: Στη Σλοβενία για την ευρωπαϊκή τετράδα ο Ολυμπιακός

Στη Σλοβενία βρίσκεται ο Ολυμπιακός με σκοπό να αντιμετωπίσει την Κρκα για τον δεύτερο προημιτελικό του EHF European Cup.

Χάντμπολ: Στη Σλοβενία για την ευρωπαϊκή τετράδα ο Ολυμπιακός

Με στόχο τη νίκη-πρόκριση βρίσκεται στη Σλοβενία ο Ολυμπιακός όπου απόψε (30/3, 18:00) αντιμετωπίζει την Κρκα στο πλαίσιο του δεύτερου προημιτελικού του EHF European Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα με τη νίκη τους με 31-26 στο πρώτο ματς, με διαφορά πέντε γκολ, ενώ θα αποκλειστούν μόνο σε περίπτωση που χάσουν με έξι γκολ διαφορά.

Ο Γιώργος Παπαβασίλης δήλωσε σχετικά στο επίσημο site του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Το Σάββατο (σ.σ 30/3), αντιμετωπίζουμε την Κρκα, σε ένα παιχνίδι ρεβάνς μέσα στην έδρα της. Αυτό από μόνο του φανερώνει την επικινδυνότητα του παιχνιδιού. Την προηγούμενη εβδομάδα, κάναμε μια αξιόλογη προσπάθεια, κερδίζοντας στην έδρα μας πέντε γκολ, που είναι μια καλή διάφορα ενόψει του επαναληπτικού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Τίποτα δεν τελείωσε! Περιμένουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Επομένως, εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να παλέψουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και συγκέντρωση, φυσικά, στοχεύοντας σε ακόμα μία νίκη, για να προκριθούμε».