Εθνική Ανδρών: Δοκιμάζει τις δυνάμεις της με την Ισλανδία

Η Εθνική χάντμπολ ανδρών θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την Ισλανδία

Εθνική Ανδρών: Δοκιμάζει τις δυνάμεις της με την Ισλανδία

Δύο πολύ σπουδαία φιλικά παιχνίδια με την πανίσχυρη Ισλανδία θα δώσει η Εθνική Ανδρών, αρχής γενομένης από την Παρασκευή (15/3, 16:00) στο Κλειστό της Ηλιούπολης, ενώ το Σάββατο (16/3, 19:15) οι δύο ομάδες θα παίξουν στο Κλειστό Κορυδαλλού.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα τεστάρει τις δυνάμεις του, ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων με την Ολλανδία τον Μάιο για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025.

Η Ισλανδία συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του χάντμπολ με δική της σπουδαία σχολή για το άθλημα που έχει αναδείξει τεράστιους αθλητές και προπονητές.

Ήταν ασημένια Ολυμπιονίκης το 2008 και χάλκινη στο EURO του 2010, ενώ έχει πάρει μέρος σε 42 τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων, 22 φορές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, 13 φορές σε EURO και 7 φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Ζαραβίνα βρίσκονται οι αθλητές:
Παπαντωντόπουλος, Παπαβασίλης, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Τζηράς, Δομπρής (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Τζωρτζίνης, Καλόμοιρος (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Τσακουρίδης (Διομήδης Άργους), Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Μπουντεσλίγκα-2/Γερμανία)