Χατζηπαρασίδου: «Με εξιτάρει το τρεμπλ - Ανταμοιβή για τον αθλητή το κάθε τρόπαιο»

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την πιθανότητα να κατακτήσει το τρεμπλ μίλησε η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου. 

Χατζηπαρασίδου: «Με εξιτάρει το τρεμπλ - Ανταμοιβή για τον αθλητή το κάθε τρόπαιο»

Κυπελλούχος Ελλάδας για έβδομη φορά στην ιστορία της αναδείχτηκε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που επικράτησε με 26-22 της Νέας Ιωνίας στον τελικό του Final-4 που διεξήχθη στο ΔΑΚ Μελισσίων. Η αρχηγός της ομάδας, Μαρία Χατζηπαρασίδου μίλησε στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάκτηση του τροπαίου: «Ήθελα το κύπελλο όπως ο καθένας στην ομάδα. Βγάλαμε ό,τι δουλεύουμε τόσο καιρό και κατακτήσαμε ένα κύπελλο ακόμη. Δουλέψαμε για να το φέρουμε πίσω στο σπίτι του. Η Ιωνία ήταν ο κάτοχος, μας πόνεσε πέρυσι η απώλεια και θέλαμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Κάθε Κύπελλο είναι ξεχωριστό και το πανηγυρίζω ξεχωριστά».

Για την πιθανότητα του τρεμπλ: «Με εξιτάρει να πάρουμε το τρεμπλ, έχουμε κατακτήσει τους δυο στόχους και ο μοναδικός στόχος πλέον θα είναι το πρωτάθλημα. Θα δουλέψουμε κατάλληλα και ελπίζουμε να κατακτήσουμε και τον τελευταίο στόχο μας για φέτος. Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα και δεν σκέφτομαι την επόμενη χρονιά. Θα τελειώσουμε τη χρονιά».

Ποιο είναι το κίνητρο: «Το κίνητρο για κάθε αθλητή είναι να σκέφτεται τη δουλειά που κάνει, τα πράγματα που χάνουμε καθημερινά. Είναι σημαντικό ένα τρόπαιο, μια ανταμοιβή. Αυτό μας κάνει να θέλουμε κάθε χρόνο και άλλο».

Για ευρωπαϊκή πορεία: «Έχουμε φτάσει στους 8 και στόχος μας είναι να προχωρήσουμε και παραπάνω».