Δανήλος: «Δεν έχει ακόμα τελειώσει τίποτα, δύσκολη η ρεβάνς με τη Βοσνία»

Ο Μενέλαος Δανήλος σχολίασε την αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής χάντμπολ γυναικών με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Δανήλος: «Δεν έχει ακόμα τελειώσει τίποτα, δύσκολη η ρεβάνς με τη Βοσνία»

Στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης θα υποδεχτεί στις 17:00 η Εθνική χάντμπολ γυναικών τη Βοσνία για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Με δηλώσεις του ο Μενέλαος Δανήλος τόνισε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και πως η «γαλανόλευκη» βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι για την πρόκριση. Στο πρώτο παιχνίδι η Ελλάδα είχε πάρει τη νίκη με 24-22.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια και το Δήμο, έχουν κάνει το σπίτι της Εθνικής ομάδας χάντμπολ. Είναι κοντά μας συνέχεια και είναι πρόθυμοι να λύσουν κάθε μας πρόβλημα. Κερδίσαμε εκτός έδρας, αλλά δεν έχει ακόμα τελειώσει τίποτα. Ολοκληρώθηκε απλώς το α’ ημίχρονο. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο.

Έχουμε μιλήσει πολύ με τις αθλήτριες μας και όλες γνωρίζουν ότι η Εθνική βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι για μία πρόκριση σε τελική φάση EURO που δεν έχει συμβεί ποτέ σε επίπεδο γυναικών. Με χαμηλά το κεφάλι και υψηλό ηθικό, θα προετοιμαστούμε για το αυριανό παιχνίδι, περιμένοντας σίγουρα και τη βοήθεια του κόσμου».