Ολυμπιακός: Νοκ άουτ «μάχη» με την ΑΕΚ στην Ηλιούπολη

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Τετάρτης (31/1) με την ΑΕΚ στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ «μάχη» με την ΑΕΚ στην Ηλιούπολη

Με στόχο την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ρίχνεται την Τετάρτη (31/1) στη μάχη η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού και αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης.

Σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Δράμα, με «φόντο» το Final-4 (6-7/4). Τη φετινή αγωνιστική σεζόν, η ομάδα του Νίκου Γραμματικού είναι αήττητη και μετράει μόνο νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις, αφού «τρέχει» ένα εντυπωσιακό νικηφόρο σερί «17 στα 17», σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Νίκος Γραμματικός: «Μετά από πολύ μεγάλο κενό, διακοπή, είναι το δεύτερο ματς που παίζουμε μέσα σε τέσσερις ημέρες, ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Προσπαθούμε να βρούμε το ρυθμό μας, να γυρίσουμε στον εαυτό που είχαμε πριν από τη διακοπή. Πιστεύω, αύριο, θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, είμαστε σε καλή κατάσταση. Τα παιδιά ξέρουν ότι παίζουν ένα ντέρμπι, ένα ακόμα ντέρμπι, οπότε θα παρουσιαστούν όπως πρέπει. Θέλουμε, με τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου μας, να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών, παιχνίδι Κυπέλλου, νοκ άουτ, που διαφέρει πάρα πολύ ένα ματς για το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα χρονικό διάστημα με ντέρμπι, με μεγάλα ματς που πρέπει να διαχειριστούμε, ματς με την ΑΕΚ, πρόκριση στην Ευρώπη. Οπότε, θέλουμε να παρουσιάσουμε, από αύριο, ένα πολύ καλό εαυτό, έτσι όπως έχουμε παίξει και όπως μπορούμε ακόμα να παίξουμε».

Νίκος Πασσιάς: «Ξεκινάμε με έναν τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, άλλος θεσμός, ένα παιχνίδι νοκ άουτ στην έδρα μας, για το Κύπελλο. Οι δυο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες και η ομάδα που θα έχει καθαρό μυαλό για περισσότερα λεπτά, θα είναι και η νικήτρια. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, όλο αυτό το διάστημα και με τον κόσμο μας, που μας δίνει έξτρα ώθηση, ευελπιστούμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη».