Ζαραβίνας: «Υπερδύναμη η Ολλανδία - Να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι από το EURO 2024»

Το «εμπόδιο» της Ολλανδίας θα πρέπει να ξεπεράσει η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών, προκειμένου να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση για το δεύτερο και τελευταίο μέρος της β΄ φάσης των πλέι οφ της διοργάνωσης στην ευρωπαϊκή ζώνη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία, στο περιθώριο του EURO 2024.

Ζαραβίνας: «Υπερδύναμη η Ολλανδία - Να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι από το EURO 2024»

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί επί ελληνικού εδάφους στις 8 ή 9 Μαΐου και ο αγώνας ρεβάνς στην Ολλανδία στις 11 ή 12/5, με τον Γιώργο Ζαραβίνα να σχολιάζει το αποτέλεσμα της κλήρωσης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Σαφώς υπήρχαν και ευκολότερες ομάδες, αλλά σίγουρα και κάποιες δυσκολότερες, με τις οποίες θα μπορούσαμε να κληρωθούμε.

Παίζουμε με μία ομάδα που γνωριζόμαστε πολύ καλά. Αναμφίβολα συγκαταλέγεται στις υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού χάντμπολ τα τελευταία χρόνια, αυτό αποδεικνύεται και από τις συνεχόμενες τελικές φάσεις που έχει πάρει μέρος, αλλά και από τα αποτελέσματα της. Θεωρώ ότι και στα δύο παιχνίδια θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε πολλούς τομείς σε σχέση με τα παιχνίδια μας στο EURO 2024.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας, θα προσπαθήσουμε τον Μάρτιο να παίξουμε δύο δυνατά φιλικά, αν είναι εφικτό με ομάδα που έχει κοινά χαρακτηριστικά με την Ολλανδία».