Εθνική Ανδρών: Αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη θα μεταβεί η Εθνική ομάδα χάντμπολ των Ανδρών για το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Εθνική Ανδρών: Αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 αρχίζει στη Θεσσαλονίκη το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει της συμμετοχής της στο Euro 2024 που θα γίνει στη Γερμανία από τις 10 έως τις 28 Ιανουαρίου.

Σε αυτό περιλαμβάνονται τρεις φιλικοί αγώνες. Ο πρώτος θα γίνει την Τρίτη (2/1, 18:00) με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.

Μετέπειτα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μεταβεί στη Βόρεια Μακεδονία για να αντιμετωπίσει δύο φορές τα Σκόπια. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη (4/1, 18:30) και το δεύτερο θα γίνει την Παρασκευή (5/1, 19:00).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας θα έχει στη διάθεση του για το φιλικό με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τους παρακάτω αθλητές: Παπαντωντόπουλος, Παπαβασίλης, Τζίμπουλας, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Θ. Παπάζογλου, Λ. Παπάζογλου(ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Τσακουρίδης (Διομήδης Άργους), Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Μπουντεσλίγκα-2/Γερμανία)