Με προσκλήσεις η είσοδος στον αγώνα χάντμπολ Ελλάδα - Σκόπια, Δρακόντεια μέτρα από ΕΛ.ΑΣ

Σε ειδικό καθεστώς ασφαλείας θα διεξαχθεί ο αγώνας Ελλάδας - Σκοπίων στην Κοζάνη (28/10, 17:00), αφού η ΕΛ.ΑΣ αναβάθμισε τα μέτρα Ασφαλείας που είχε πάρει για το ματς.

Με προσκλήσεις η είσοδος στον αγώνα χάντμπολ Ελλάδα - Σκόπια, Δρακόντεια μέτρα από ΕΛ.ΑΣ

Η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων από τα καταστήματα της πόλης ακυρώθηκε και στο γήπεδο θα βρεθούν μόνο όσοι έχουν προμηθευτεί προσκλήσεις από την Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Κωνσταντίνος Γκαντής, επεσήμανε ότι η Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι θα γίνουν επεισόδια κι έτσι «έθεσε τον αυριανό αγώνα σε ειδικό καθεστώς διαχείρισης με αποτέλεσμα να γίνει σχεδόν κεκλεισμένων των θυρών».

Ο ίδιος είπε ότι εάν υπάρξει η παραμικρή πρόκληση από την πλευρά των αντιπάλων, η Ελλάδα θα αποχωρήσει από το γήπεδο, κάτι που είχε συμβεί και ένα χρόνο πριν, όταν αγωνίζονταν οι νεανίδες της χώρας μας κόντρασ σε αυτές των Σκοπίων.

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Γιάννης Ραβανίτης, είπε: «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Έχουμε καλύψει κάποια κενά που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες και όλα είναι καλά».