Γραμματικός: «Μπορούμε και καλύτερα, δείξαμε όμως χαρακτήρα»!

Ο Νίκος Γραμματικός αναφέρθηκε στην επικράτηση του Ολυμπιακού στην Κροατία, επί της Τρογκίρ, λέγοντας ότι περιμένει καλύτερη εμφάνιση στη ρεβάνς των «32» Εuropean Cup, του Σαββάτου (02/12), αλλά και νέα νίκη.

Γραμματικός: «Μπορούμε και καλύτερα, δείξαμε όμως χαρακτήρα»!

Ανικανοποίητος από τις 12 νίκες, σε ισάριθμες αναμετρήσεις της σεζόν, εμφανίστηκε ο Νίκος Γραμματικός μιλώντας μετά την in extremis (στα 6 τελευταία δεύτερα) επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Τρογκίρ στην Κροατία (27-26).

Όπως είπε, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» περιμένει καλύτερη εμφάνιση στον επαναληπτικό της Ηλιούπολης το προσεχές Σάββατο (2/12, 19:00) εκτός της πρόκρισης με μια νέα νίκη:

«Όπως είπα και στα παιδιά, ήταν ένα μέτριο παιχνίδι αγωνιστικά για εμάς, πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Βέβαια, υπήρχαν ειδικές καταστάσεις από την πλευρά μας, λόγω του χθεσινού ταξιδιού, της κούρασης που είχαμε. Κρατάμε τη νίκη, σημαντικό για τα παιδιά που έδειξαν χαρακτήρα. Τώρα, θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι ανάμεσά μας, το άλλο Σάββατο. Τα παιδιά όλα έβγαλαν χαρακτήρα, προσπάθησαν, έδωσαν το μάξιμουμ. Αυτό ζητάω συνέχεια, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Παλέψαμε στην άμυνα. Παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα. Συνεχίζουμε, το άλλο Σάββατο, θέλουμε να επικρατήσουμε πάλι, όμως με μία καλύτερη εμφάνιση. Κάθε παιχνίδι το κοιτάζουμε ξεχωριστά, είτε είναι στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη. Και πάλι, πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά».