EHF European League: Δοκιμασία για την ΑΕΚ κόντρα στο Αννόβερο

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αννόβερο για το EHF European League.

EHF European League: Δοκιμασία για την ΑΕΚ κόντρα στο Αννόβερο

Πολύ δύσκολη αποστολή για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του EHF European League, ταξίδεψε στη Γερμανία για να αναμετρηθεί με το Αννόβερο, στις 19:45.

Η ΑΕΚ προέρχεται από τη νίκη απέναντι στην ελβετική Κρίενς Λουκέρνη και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι αθλητές.

Ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Τζούκιτς δήλωσε στο aek.gr: «Παίζουμε κόντρα στο Αννόβερο, που είναι σε καλό μομέντουμ. Παίζουν το καλύτερο χάντμπολ στη Γερμανία. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Είμαστε έτοιμοι σωματικά, να παίξουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες».

Επίσης, ο αθλητής της ΑΕΚ, Χάρης Μάλλιος, είπε: «Ακολουθεί το πιο δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα για εμάς έως τώρα με το Αννόβερο. Μία ομάδα, που παρουσιάζεται πανίσχυρη εντός έδρας, προερχόμενη από σπουδαία νίκη εναντίον του Κιέλου. Φέτος διανύει μια πάρα πολύ καλή σεζόν. Χρειάζεται συγκέντρωση και πειθαρχία από εμάς σε μέγιστο επίπεδο, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στον ρυθμό του παιχνιδιού».