Ολυμπιακός: Απαιτητική αποστολή στην Έδεσσα

Στην έδρα του Αερωπού Έδεσσας αγωνίζεται το Σάββατο (11/11, 17:00) ο Ολυμπιακός για την έβδομη αγωνιστική της Handball Premier.

Ολυμπιακός: Απαιτητική αποστολή στην Έδεσσα

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (11/11) στις 17:00, ο Θρύλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αερωπό Έδεσσας, για την 7η αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο το «διπλό».

Στη δύσκολη έδρα της Έδεσσας, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτήσουν άλλη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και συνάμα, να διευρύνουν το αήττητο σερί που «τρέχουν» τη σεζόν 2023-24, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ενόψει του αγώνα ο Στέφανος Μιχαηλίδης υποστήριξε: «Η ομάδα προέρχεται από διακοπή μιας εβδομάδας περίπου, λόγω Εθνικών ομάδων. Από τη Δευτέρα, προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Έδεσσα, η οποία είναι μια έδρα που δυσκολεύει πολλές ομάδες παραδοσιακά. Εμείς, όμως, πρέπει να φανούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και με θέληση, ώστε να συνεχίσουμε το αήττητο της φετινής σεζόν, συνδυάζοντας το με μια πολύ καλή εμφάνιση».