Ορισμός ημερομηνιών των αναμετρήσεων ΑΕΚ - Oλυμπιακού για Ηandball Premier και Κύπελλο!

Η ομοσπονδία έκανε γνωστές τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αναμετρήσεων AEK - Ολυμπιακού σε Ηandball Premier (εξ αναβολής) και Κύπελλο.

Ορισμός ημερομηνιών των αναμετρήσεων ΑΕΚ - Oλυμπιακού για Ηandball Premier και Κύπελλο!

Οι δύο πολυαναμενόμενες αναμετρήσεις, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, για τη Handball Premier και το Κύπελλο Ελλάδας έγινε γνωστό το πότε θα διεξαχθούν σε ανακοινώσεις των ΔΕΠ/ΟΧΕ.

Για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ορίστηκε να γίνει το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier ανάμεσα στην «Ένωση» και τους «ερυθρόλευκους» στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι είχε αναβληθεί λόγω του προσωρινού κλεισίματος της αίθουσας μετά τα προβλήματα στατικότητας του σκέπαστρου Καλατράβα κι έκτοτε εκκρεμούσε η διεξαγωγή του.

Παράλληλα το παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας - με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό (στην Ηλιούπολη) από τις 13 Δεκεμβρίου μετατέθηκε για την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024.

Αναλυτικά οι αποφάσεις

«AEK-Ολυμπιακός (Handball Premier)

Ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ ορίζεται για το Σάββατο 16/12/2023.

Οι υποχρεώσεις των δύο ομάδων τόσο στη Handball Premier, όσο και στην Ευρώπη (η ΑΕΚ αγωνίζεται Τρίτη στο European League και ο Ολυμπιακός Τετάρτη για τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων), αλλά και επιπροσθέτως η διακοπή για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, έχουν καταστήσει αδύνατο τον ορισμό του αγώνα σε οποιαδήποτε άλλη προηγούμενη ημερομηνία.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ (Κύπελλο Aνδρών)

Συνδυαστικά και για την προφύλαξη των αθλητών που επανδρώνουν το Εθνικό μας συγκρότημα, ενόψει της τελικής φάσης του EURO 2024 αποφασίστηκε η μετάθεση του αγώνα Κυπέλλου για τον 3ο γύρο από Τετάρτη 13/12/2023 για την Τετάρτη 31/1/2024, αφού αυτός δεν επηρεάζει τρίτο σωματείο, ούτε καθορίζει την εξέλιξη της διοργάνωσης».