Ζαραβίνας: «Φιλοδοξίες ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη»

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για τους στόχους της ομάδας στην Ευρώπη.

Ζαραβίνας: «Φιλοδοξίες ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη»

O Γιώργος Ζαραβίνας παραχώρησε συνέντευξη στον Sport fm 94.6 κι αναφέρθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού έξω από τα ελληνικά σύνορα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τους ευρωπαϊκούς στόχους του Ολυμπιακού: «Οποιαδήποτε ελληνική νίκη είναι σημαντική υπόθεση. Πέρσι δεν ήταν προτεραιότητά μας να κάνουμε κάτι καλό στην Ευρώπη, γιατί το τμήμα ήταν νέο. Όμως η συμπεριφορά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα είναι να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Αυτά που μπορεί να σου δώσει ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, σε επίπεδο ανταγωνισμού και ατμόσφαιρας, δεν μπορείς να το βρεις στην Ελλάδα. Το επίπεδο στην Ευρώπη έχει ξεφύγει, έχουμε μείνει πίσω σε αυτό, γι’ αυτό θα πρέπει να επιζητάμε ευρωπαϊκούς αγώνες και αν γίνεται νίκες».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Όλες οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο νομίζω πως είναι καλύτερες από πέρσι. Γνωρίζουμε όλοι ότι πολλές φορές κάποιες ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Ευρώπη κι αυτό έχει αντίκτυπο στους συλλόγους και τους αθλητές. Γι’ αυτό κι εμείς προσπαθήσαμε να βγάλουμε ένα άλλο προφίλ φέτος, επειδή έχουμε φιλοδοξίες και στην Ευρώπη. Έχουν έρθει κάποια παιδιά που δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε περισσότερες λύσεις σε σχέση με πέρσι και τα περισσότερα παιδιά αλλά και το τεχνικό τιμ έχουν την εμπειρία από πέρσι».