Ολυμπιακός: Αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πανελλήνιο

Τον Πανελλήνιο θα αντιμετωπίσει εντός έδρας ο Ολυμπιακός το Σάββατο (28/10) για την έκτη αγωνιστική της Handball Premier.

Ολυμπιακός: Αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πανελλήνιο

Μία βδομάδα μετά την εκτός έδρας επικράτηση (21-23) κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, για την 5η αγωνιστική, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο (28/10) στις 18:00 (OSFP TV), ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Πανελλήνιο ΓΣ, τον οποίο υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για την 6η «στροφή» της Handball Premier, με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Πανελλήνιο, οι «ερυθρόλευκοι», που μετρούν μόνο νίκες τη φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές τους εμφανίσεις και να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί.

Ενόψει του αγώνα ο Μπάμπης Δομπρής δήλωσε: «Αύριο, παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή των Εθνικών ομάδων με μία ομάδα που έχει καθαρά διαφορετικούς στόχους τους δικούς μας. Στόχος είναι να επιστρέψουμε στα δικά μας στάνταρ απόδοσης, μετά από ένα κακό παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό, να πάρουμε τους δύο πόντους και να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί».