Γραμματικός: «Η ρεβάνς με την Σάσαρι εξαρτάται καθαρά από την απόδοση μας!»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Γραμματικός, μετά τη νίκη στον πρώτο αγώνα της φάσης των «64» του ΕΗF Εuropean Cup επί της Σάσαρι, στην Σαρδηνία με 31-24 εκτίμησε ότι η ρεβάνς κι η πρόκριση εξαρτάται από το πως θα εμφανιστεί η ομάδα του στην Ηλιούπολη.

Γραμματικός: «Η ρεβάνς με την Σάσαρι εξαρτάται καθαρά από την απόδοση μας!»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Νίκος Γραμματικός μετά το «διπλό» του Ολυμπιακού στην Σαρδηνία επί της Ρέιμοντ Σάσαρι (31-24) για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην φάση των «64» του ΕΗF European Cup που έβαλε τους Πειραιώτες σε θέση οδηγού για να βρεθούν στον επόμενο γύρο.

Ωστόσο, παρότι εκτίμησε ότι η ρεβάνς -και κατά συνέπεια η πρόκριση- εξαρτάται από την απόδοση της ομάδας του στην Ηλιούπολη (18/10) δεν τα βρήκε όλα ρόδινα στην εικόνα των «ερυθρολεύκων»:

«Στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθούσαμε να βρούμε ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε καλύτερα, παίξαμε καλύτερα. Δεν είναι η εικόνα που θέλουμε, όμως ήταν καλύτερη από το πρώτο ημίχρονο. Συγκεντρωνόμαστε, θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας, την Τετάρτη. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο, παρουσιάσαμε μια σχετικά καλή εικόνα. Η ομάδα της Σάσαρι είναι πολύ καλή, με νέα παιδιά που έπαιζαν πολύ γρήγορα και είχαν κι αυτοί κάποια καλά χαρακτηριστικά. Το αποτέλεσμα και την Τετάρτη εξαρτάται καθαρά από τη δική μας απόδοση. Το αφήνουμε πίσω το σημερινό, συγχαρητήρια στα παιδιά».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (8 γκολ) Σάββας Σάββας: «Είχαμε ένα αναμενόμενο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε βρει ακόμα ρυθμό, αλλά μέσα από την καλή άμυνα στο δεύτερο και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, βρήκαμε κάποια εύκολα γκολ και πήραμε μεγάλη διαφορά. Είναι ένα πολύ σημαντικό αβαντάζ για τη ρεβάνς στην έδρα μας, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα για την πρόκριση, όμως είναι η πρώτη μας ευρωπαϊκή νίκη φέτος και είναι σημαντικό».