Λιντζ - ΠΑΟΚ 27-26: Έχασε, αλλά υπάρχει και ρεβάνς για το «δικέφαλο του βορρά»...

Η διαφορά του ενός γκολ με την οποία έχασε στην Αυστρία (27-26), από την Λιντζ δεν είναι απαγορευτική για τον ΠΑΟΚ που ελπίζει σ' ανατροπή στην Μίκρα.

Λιντζ - ΠΑΟΚ 27-26: Έχασε, αλλά υπάρχει και ρεβάνς για το «δικέφαλο του βορρά»...

Ηττημένος επιστρέφει από την Αυστρία για τον πρώτο του αγώνα στο EHF European League ο ΠΑΟΚ, αλλά η διαφορά του ενός γκολ (27-26), από την Λιντζ, του επιτρέπει να ελπίζει ότι στον επαναληπτικό της Μίκρας μπορεί να πετύχει την ανατροπή και την πρόκριση

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα κινήθηκε σε άκρως υψηλούς ρυθμούς, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν αρκετά τέρματα, αλλά τους γηπεδούχους να έχουν νταμπλ σκορ (10-5).

Οι Θεσσαλονικείς μείωσαν σε 13-11, αλλά δύο δίλεπτες αποβολές σε Νικολαΐδη και Μποτσκάρεφ έφερε το -4 του ημιχρόνου (16-12).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η διαφορά ...έπαιζε στα δύο με τρία γκολ αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να την κατεβάσει στο γκολ (26-25).

Ο Χάμζιτς έκανε το 27-25, ωστόσο ο Μποτσκάρεφ σκόραρε στην τελευταία επίθεση του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ

Η ρεβάνς στην Μίκρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 18:00.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκιγκόφ, Λαδάκης 3, Ελευθεριάδης 3, Τσαμουρίδης, Παπαγεωργίου 3, Νικολαΐδης 1, Παπάζογλου Θ. 5, Κουκμίσης Κ. 2, Παπάζογλου Λ., Τσαναξίδης, Κουκμίσης Ν., Μπάτζιος, Καλόμοιρος 6, Μποτσκάρεφ 5, Τζωρτζίνης 1.